SommelYeah Box Premium Wit Nr. 3

99.50

Premium Wit – Nr. 3

Een SommelYeah Box voor een blindproeverij.

Bij WSET Diploma course unit 3, zouden ze dit wijnen uit dezelfde regio noemen.

Wie kan de juiste regio benoemen?

Wie heeft de meeste vragen goed en wint de quiz?

De Premium boxen zijn standaard Engelstalig, maar ook in het Nederlands aan te vragen.

Beschrijving

Wat zit er in de SommelYeah Box?

Een blindproef spel. U ontvangt een houten kist met daarin drie wijnen, die verpakt zitten in linnen zakjes. Op deze manier kunt u de vorm van de fles niet zien en is de tekst niet leesbaar. The top van de fles is afgesloten en de drie wijnen zullen gemarkeerd zijn met een A, B en C.

U zult ook een proefformulier vinden en een uitleg van hoe het werkt. U kunt het spelen met één persoon maar hoe meer zielen hoe meer vreugd. Omdat het een wijnproef spelletje is kan je het tot met 16 mensen spelen, afhankelijk van hoe u de wijn inschenkt.

Na het proeven van de wijn en het maken van aantekeningen, kunt u een quiz spelen en uiteindelijk, na de quiz, kunt u de envelop die om de fles zit openen voor meer informatie over de wijn.

Geniet ervan!

Heeft u al een SommelYeah Box? Denk aan het milieu en check onze refill pagina 

Het is mogelijk om een email te ontvangen wanneer we nieuwen kisten binnenkrijgen. Op deze manier kunt u op tijd bestellen. We gebruiken meerdere wijnen in onze kisten en sommige zijn gelimiteerd beschikbaar. Email ons alstublieft op esther@vinsation.com en u zult de eerste zijn die het weet wanneer er een nieuwe kist beschikbaar is.

Laat ons alsjeblieft weten wat u van onze kisten vindt. Alle reacties zijn welkom. Wat we kunnen verbeteren, welke wijnen u in onze kisten zou willen zien, we staan open voor alle suggesties.