SommelYeah Box Premium Red – Nr. 1

70.00

Beschrijving

SommelYeah Box Premium Red – Nr. 1

Eindelijk zijn onze SommelYeah kisten verkrijgbaar.

De eerste van onze Premium Red SommelYeah kisten kan besteld worden en we hopen dat vele zullen volgen. Onze boxen kunnen gebruikt worden voor het oefenen van blindproeferijen

Voor WSET Diploma course unit 3, zouden ze dit ongespecificeerd rood noemen.

Er zijn geen opmerkelijke gedeelde factoren, behalve dan dat het allemaal rode wijnen zijn.

Laat ons alsjeblieft weten wat je van onze kisten vind. Alle reacties zijn welkom. Wat we kunnen verbeteren, welke wijnen je in onze kisten zou willen zien, we staan open voor alle suggesties.

De SommelYeah Box kan worden opgehaald in Beverwijk of wordt naar u toe gezonden in Schengenlanden.

Wat zit er in de SomelYeah Box?

Een blindproefen spel. U ontvangt een houten kist met daarin drie wijnen, die verpakt zitten in linnen zakjes. Op deze manier kunt u de vorm van de fles niet zien en is de tekst niet leesbaar. The top van de fles is afgesloten en de drie wijnen zullen gemarkeerd zijn met een A, B en C.

U zult ook een proefformulier vinden en een uitleg van hoe het werkt. U kunt het spelen met één persoon maar hoe meer zielen hoe meer vreugd. Omdat het een wijnproef spelletje is kan je het tot met 16 mensen spelen, afhankelijk van hoe u de wijn inschenkt.

Tijdens het proefen van de wijn en het maken van aantekeningen kunt u gelijkertijd een quiz spelen en uiteindelijk, na de quiz, kunt u de envelop die om de fles zit openen voor meer informatie over de wijn.

Geniet ervan!

Het is mogelijk om een email te ontvangen wanneer we nieuwen kisten binnenkrijgen. Op deze manier kunt u optijd bestellen. We gebruiken meerdere wijnen in onze kisten en sommige zijn gelimiteerd beschikbaar. Email ons alstublieft op esther@vinsation.com en u zult de eerste zijn die het weet wanneer er een nieuwe kist beschikbaar is.

 

Extra informatie

Gewicht 6 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “SommelYeah Box Premium Red – Nr. 1” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *